Dr. Michael Laitman

Az új világ oktatása

Az emberiségnek el kell érkeznie annak a megértéséhez, hogy az egység,a fejlődés következő állomása. Mivel mi már egy családdá, egy nemzetté, egy rendszerré váltunk, ahol mindenki független, nincs más választás. mint elfogadni ezt a tényt, és komolyan venni. Az általános rendszert a rendszermérnöki elveken keresztül lehetséges tanulmányozni, annak érdekében, hogy kidolgozzuk, és nyilvánosságra hozzuk azokat a szabályokat, amelyek szabályozzák a kapcsolatokat az embere, a nemzetek között, a teljes emberiségen keresztül.  

Elegendő a tudósokat megkérdezni, mit jelent az integrált rendszer, és azok elmondják, hogy mindannyian függünk egymástól, és hogy senki nem tud egyetlen mozdulatot sem tenni, a másik nélkül. Így, szükséges figyelembe venni, mindenkinek az érdekeit, kivétel nélkül. Az első lépés az, hogy nem teszünk semmit mással meg, amit magunkkal sem tennénk meg, a második pedig, hogy helyes módon és eredményesen alkalmazzuk a rendszert, amely a felebarátok olyan szeretetén alapul, amely pont olyan, mint ha ahogy az egyén önmagát szereti..

Ameddig létrehozzuk ezt a fajta kölcsönön kapcsolatokat a rendszerünkben, nem fogunk, egy jó élettel szembesülni. Minden nappal, a kölcsönös kapcsolatok lerombolt mechanizmusa, egyre nyilvánvalóbbá válik. A természet kövületi szintjén, az egyensúlytalanság köztünk félreérthetetlenné válik, a különböző természeti csapások, cunami, földrengések, árvizek, tüzek, napkitörések, stb. által. A hold is különböző problémák forrása lehet még.

A problémák vegetatív szinten hatással lehetnek a növényekre. Az egyiptomi csapások a Bibliában, az allegóriák nyelvén írják le a lehetséges szerencsétlenségeket, a növényi és az állati szinteken. Majd ezek elérik az emberi szintet is.

Ez az, amiért egy felől el kell fogadnunk az integráltság törvényét, mint törvényt, másfelől, alkalmaznunk kell egy oktatási rendszert, amennyire csak lehetséges, és el kell magyaráznunk az embereknek, miért az a törvény, ami és hogyan kell követnünk azt.

Emberek milliói vannak munka nélkül ma, a modern világban. A rejtett munkanélküliség is létezik. Sok ember abba hagyja, amit csinál, mivel az romboló a természetre nézve. A hadiipari munkások, szintén munkanélküliek lesznek például. Ezeknek az embereknek az oktatásban és a nevelés területén kellene dolgozniuk. Ennek eredményeképpen, minden ember azt kínálhatja a többieknek, amire azoknak szüksége van.

Pontosan ez az, amire szükségünk van: azt termelni, amire szüksége van az embereknek, és azt kell elosztani, mindannyiunk között. Ezen felül kell az oktatást felkínálni. Mindenkinek meg kell kapnia az oktatási „adagját,” és az életszükségleteihez szükséges dolgokat. Ez a világ kormány, és az emberiség teljes, univerzális rendszerének a feladata.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.