Dr. Michael Laitman

Minden a helyes felkészülésen múlik!

Egy spirituális cselekedet teljes mértékben a felkészülésen múlik. Azaz mivel a cselekedet önmaga már előre meghatározott, meg kell történnie. Semmi nem változik a teljes programban, a kezdetétől egészen a teremtés végéig. Az összes fázis már előre meghatározott.

Az ember egy bizonyos részben tud beavatkozni a programba, de csak annak sebességét tudja megváltoztatni.  Azonban van egy olyan rész is, ahol a program belső feltárulásának jellegét tudja befolyásolni, azaz meghatározni, hogyan fogja megtapasztalni a fejlődését.

A programnak az említett részeivel megalapozza a függetlenségét és lehetőséget teremt a saját megnyilvánulásra. Ez az, ahogy mint független egyén emelkedik, akinek van hatalma, aki egységes, aki megérti és beteljesíti a teremtés teljes programját, amely kizárólag ezért lett létrehozva.

Ezért a felkészülés az elkövetkezendő cselekedetekre változtatja meg azok jellegének a kezdettől a végéig. Minden a felkészüléstől függ, és ezért tulajdonítunk olyan nagy jelentőséget ennek.

Most, várakozással tekintve a New Jersey- ben megrendezésre kerülő konvencióra, pontosan ez az időszak rendkívül különleges az egész világ számára, és nagyon fontos a helyes és megfelelő eredményesség eléréséhez szükséges felkészülés szempontjából, amely eredményesség nem lehet más, mint a kongresszuson elérendő egységünk.  


Áradjon ki egy erőteljes hullám erről a New Yorkhoz közeli helyről, Amerika közepéből, mint a jóság cunamija, amely átmossa a világot szeretettel és az adakozás erejével. Ez képessé teszi az embereket annak megértésére, mennyire fontos egymáshoz kapcsolódni, az eljövendő új világ előre jelzéseként, és a változásokra, ami keresztülmegyünk, a természet programjának megfelelően.

Mindez segít a világnak átmenni ezeken a változásokon gyengéden  és gyorsan átmenni, egy megfelelő módon, a felkészülés által, és felismerni mi történik, ahelyett, hogy mint az állatok amelyek csapások és sarkantyúzás, valamint a történelem ostorozása által haladnak előre, és nem értik, mi történik.

Ezért minden a felkészüléstől függ a konvencióval kapcsolatban, amelyen a valódi értéke az, hogy felkészíti a világot a változásra, amelyen át kell menni mindenképpen. A helyes felkészüléssel, a világ képes lesz elfogadni azokat, mint nélkülözhetetlen és legjobb változásokat.

A következő 10 napban, az utolsó órákban, amelyek megelőzik a konvenciót, egy nagy munkát kell végrehajtani. Úgy kell látnunk a felkészülés minden pillanatát, mint egy szélsőségesen fontos eseményt, és meg kell értenünk hogyan akarunk keresztül menni ezeken a pillanatokon annak érdekében, hogy elérjük az elvárt eredményt önmagunk és az egész világ szempontjából.  

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,109 seconds.