Dr. Michael Laitman

Életed pillanatai

Épp most fejeztük be a Zohár olvasását, melyet körülbelül fél óráig olvastuk. Most kérdezlek titeket, mind ezalatt az idő alatt, hogy pillanatig vágyakozott mindegyikőtök a Reformáló Fény eljövetelére, arra várva, hogy valami történjen? Írva van, hogy az angyal megkérdezi a személyt halála után: “Tanultad a Tórát, és vártad-e üdvözülésedet?”

Hány pillanatot töltöttél erőfeszítésben, nehogy valamit kihagyjál, és hogy “elkapjál” valami fontosat, mint egy kapus a labdát kapuja előtt, vagy egy vadász a mezőn áldozatát üldözve?

Vajon vártad-e mindazt szenvedélyesen, oly módon, ahogy egy rég várt randevút várunk szeretőnkkel? Mennyi ideig maradtunk meg ebben az állapotban? Hányszor tértünk vissza ebbe az aspirációba ismét?

Csakis ezek a pillanatok számítanak az életben. Ezek összegyűlnek, és meghatározzák az élet sebességét. A többi pillanat valójában nem létezik…

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.