Dr. Michael Laitman

A csoport Noé üdvözítést hozó Bárkája

A nehézség annak megértésében rejlik, hogy a csoport, a környezet az nem valami átmeneti állapot, mely nem lesz szükséges egy idő után. A csoport soha nem tűnik el, és lehetetlen spirituális beteljesülést elérni bármilyen más eszközzel. Ezekből az idegenekből, azokból az emberekból, melyektől korábban undorodtam, az ő belső világukból kell felépítenem saját lelkemet.

És ahelyett hogy az arcaikat látom, a személyiségüket, viselkedésüket figyelem, csakis belső vágyaikat kell látnom, hogy én felépíthessem “spirituális testemet” azokból, melynek adakozhatok, és ami által megkaphatom inspirációmat. És amennyiben mi kölcsönös munkánkat ilyen módon végezzük, akkor képesek vagyunk garanciát adni, a támogatás érzetét, a fejlődés rejeét és adakozást mindenki számára.

És akkor mi úgy érezzük majd, mintha meg lennénk védelmezve a gonosztól ebben a csoportban, mintha “Noé Bárkáján” lennénk. Mi gyakran találunk ilyen “menedékeket” útunk mentén. Ez hasonló az anyaméhhez, ahol mi szinteken keresztül fejlődünk: embrió-csecsszopó-érett (Ibur-Yenika-Mochin) ameddig mi megszületünk egy új spirituális szinten, egy új világban.

Ez az ahogy nekünk a csoportra kell tekintenünk, ameddig kapcsolatunk azzal olyan szorossá nem válik, hogy mi elkezdjük a Fényt megkapni azon keresztül, új fejlődésünk tulajdonságait, mint Noé Bárkájában, az anyaméhben. És később mi megszületünk, és elkezdünk kifejleszteni egy kapcsolatot ezel a környezettel mint a Felső Anya )Ima Ilaa): megkapjuk azon keresztül az Aba ve Ima behatását, sőt felsőbb szintekét is.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,135 seconds.