Dr. Michael Laitman

A jövő hívogató Fénye

Kérdés

Mit jelent azt érezni, hogy valaki azonnal a kongresszuson van, miközben olvassa A Zohár Könyvét, hogy tehát a kongresszus a lehető legjobb úton történik majd meg?

Válasz

Készítsük fel magunkat. Ha valaki egy csodálatos, élvezetes, örömmel teli eseményen vesz részt, akkor felkészül arra előre. Előkészülhet rá, és élvezheti a jövőből hívogató megvilágítást. Hatalmas inspirációt lehet ebből megszerezni.  

Ezért, ahogy közelebb kerülünk a világot átfogó kongresszushoz, amely New Jersey-ben lesz megtartva, más most készülnünk kell rá. Minden a vágy előkészítésétől függ. „Mit tervezek kikorrigálni? Mit akarok? Mit akarok megszerezni itt? Hogy akarom ott megmutatni magam?” El kell képzelnem az összes részletet, mintha már ott lennék. Ezért elő kell készítenünk az összes dalt, elérhető kell tennünk a weboldalon, azt is, ami történni fog a kulturális esten, és más programpontokon, hogy az emberek megismerjék, megértsék, és képesek legyenek elképzelni azt, hogy fognak ezek megtörténni.

A gyermekek úgy nőnek fel, hogy elképzelik a jövőt, amely majd megvalósul. Ha valaki nem tapasztalja meg, ennek a vágynak az áhítatát minden pillanatban, ha nem növeli ezt a vágyát, akár az ezzel kapcsolatos aggodalmait és félelmeit is, akkor nem fog elérni semmit az életében. Az embernek türelmetlenül kell várnia és kíváncsinak kell lennie, „Hogy fog mindez megtörténni? Mikor? Milyen módon? Hogyan fog ez engem inspirálni? Hogyan fogok benne részt venni?”   

Ez szükséges a növekedés érdekében. Ha a gyerekek nem kapnak benyomásokat a természettől a jövő irányába, akkor képtelenek lennének felnőni. Azonban a számunkra ez a törekvés, a szabad akartban testesül meg. Fel akarsz nőni? Akkor cél nagyszerűségének a megtalálásához szükséges módszert megtalálhatjuk a környezetben, és elkezdhetünk növekedni. Nincs mád eljárás! Ha nem tanulunk a kisgyerekek példájából, ha nem alkalmazzuk ezeket a cselekedeteket a gyakorlatban, akkor szégyenszemre kárba veszhet az életünk.

KN

 

 

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,135 seconds.