Dr. Michael Laitman

Még mennyi gyűlöletet kell felfedezzünk?

Kérdés:

Még mennyi gyűlöletet kell felfedezzünk a barátok között, hogy elérjük a korrekció iránti kérelmet?

Válaszom:

A törés első Resimója (információs génje) mely eltaszít engem a többiektől, teljesen ki kell, gogy bomoljon bennem. Az egy olyan szintre emelkedik, hogy én nem csak hogy undorodom tőlük, és figyelmen kívül hagyom őket, da valójában azt akarom, hogy ők szenvedjenek, el akarok válni mindannyiuktól, és úgy kell éreznem jobban járnék egyedül, otthon tanulva, ha nem lenne smmilyen kapcsolatom a többiekkel.

Vannak olyanok is, akik még arra is készek, hogy hozzám privát leckét kérve eljöjjenek. A személy nem érti meg, hogy a spirituális módszer teljes megvalósítása a csoporton belül történik. És ezután a kezdeti harcos, és visszautasítással járó állapot, illúzió vesztés és kétségbeesés után, idővel a személy elkezdi látni belső kapcsolatát barátaival. Mindez olyan mintha hirtelen többé egyátalán nem venné észre a többiek arcait, korporeális testüket. Elkezd beléjük hatolni belső módon és elkezdi mindenkinek a spiritualitás iránti belső vágyát érzékelni, még azokat is melyeket maguk a személyek sem érzékelnek magukon belül. De ő már képes gyakorlatilag megérinteni lelküket.

És ez az amikor a személy azt mondhatja, hogy közel került a barátokkal való egyesüléshez. De ezen a ponton felfedezi, hogy mennyire képtelen velül egységre lépni, és hogy mindehhez szüksége van a Felső Erőre. Meg akarja találni ezt az erőt ebben az összeolvadásban, hogy mindaz kapcsolatba hozza őt, és ezáltal ő eléri a megvalósítást. Ez a lépésről lépésre történő munka amely által a személy eléri, megérti saját magát, az egyre mélyebb állapotokat.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,158 seconds.