Dr. Michael Laitman

Megállás zuhanást jelent

Kérdés:

Mit jelent az, hogy állandóan gyorsulnunk kell a spirituális cél irányában, és hogyan tudunk most a “gázra taposni” a lehető legerősebben a kongresszus előtt?

Válaszom:

A spirituális térben a gyorsulás jelenti a mozgást. Mindez azért van, mivel amennyiben mi most nem teszünk bizonyos cselekedeteket, akkor semmilyen korábbi érdemünk, eredményünk nem számít, és mi elveszítjük mindazt a sebességet, amelyet eddig összegyűjtöttünk, eddigi tetteinkkel. A spirituális tér hasonló a világűrhöz, ahol semmilyen más rendszer nem létezik melytől elindulhatunk, és amennyiben nem gyorsulunk egyátalán nem mozdulunk.

A konstans állapot az nullának felel meg. Még akkor is ha 1O kilóméteres másodpercenkénti sebességgel repülünk, de sebességünk állandó, az nem tekintendő mozgásnak, és az ugyanolyan, mintha csak a levegőben lebegnénk. A spirituális értelemben a gyorsulás jelent sebességet, és lényegében ez a cselekedet.

Ennél fogva nincsenek “szünetek” a spirituális cselekedetek között. Akármikor egy cselekedet befejeződik, a következő cselekedet azonnal indul, mint a spirituális Parcufok születésekor. Ez azt jelenti, hogy a személynek a csoporttal szembeni, és a csoportnak a személlyel szembeni attitűdjének olyan módon kell hogy kialakuljon, hogy az állandóan felébressze a személyt a cselekedetre, és vágyainak megújulására.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,138 seconds.