Dr. Michael Laitman

Amikor a cél hívogat

Kérdés:

Hogyan vagyok képes a csoportot és az összeolvadást erősíteni, amikor csak virtuálisan vagyok képes cselekedni?

Válaszom:

Mi van akkor, ha csak virtuálisan vagyunk képesek kapcsolódni? A távolság nem akadály, és abszolút szükségtelen kézen fognunk egymást. Vagy azt hiszed, hogyha én ismerem az arcodat vagy személyiségedet akkor ismerlek téged?

Hogyan találtál ránk? Az Interneten keresztül. Gondolod hogy mindaz csak véletlen volt? Valójában a te vágyaid összekapcsolatak téged Ádám közös kollektív rendszerével, a világ összes alkotóelemeinek közös kapcsolatával. Ebben a rendszerben számtalan közösség, kör létezik érdekeik, érdeklődésük és vágyaik alapján, mint tudomány, bankszakma, üzleti élet, család és így tovább.

Emellett létezik egy különleges kör azokat összekapcsolva akik az élet értelmét keresik, és annak ismeretét, hogy miért érdemes élni. Ezek az egyének élhetnek bárhol földrajzilag, és különböző körökben, de ugyanakkor anélkül hogy azt éreznék, vagy akár tudatában lennének, ők maguk között egy saját, belső kört alkotnak, a kölcsönös kapcsolat bizonyos belső terét.

Amikor a vágy elkezdi a személyt belülről vonzani, akkor ő kapcsolatba kerül ezzel a térrel, kilép saját addigi köréből, és belép ebbe a különleges belső körbe. Ez az ahogy te is megtaláltál minket az Interneten keresztül.

Most ez az új kapcsolat egyre erősebbé válik. Lehet hogy soha nem is láttuk vagy ismertük egymást korábban, de idővel egyre nagyobb hatással leszünk egymásra. Minden egyes nap több milliónyi ember gondolatait és vágyait kapod meg a világon keresztül, akik ugyancsak elkezdtek elmélkedni a teremtés céljával kapcsolatban, és ennél fogva elkezdték megtalálni egymást.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,129 seconds.