Dr. Michael Laitman

Uralkodás a természet felett

Kérdés:

Ön azt mondta, hogy azáltal hogy felemelkedünk a spirituális szintre, mi képesek leszünk uralkodni a természet négy szintje fölött: testünk, valamint az állati, növényi és kövületi szintek fölött?

Válaszom:

Amennyiben mi elérünk egy olyan állapotot ahol összekötjük szívben található pontjainkat, akkor uralkodunk mindenek felett. Akkor elérjük az Isteni erőt, a természet univerzális erejét, és korlátlan hatalomra teszünk szert. Röviden uralkodni kezdünk a természet felett.

Kérdés:

Akkor logikus lenne azt feltételezni, hogy amennyiben mi most az emberi szinten vagyunk, akkor képesnek kellene lennünk irányítani a természet másik három szintjét, az állati, növényi és kövületi szinteket, vagy mégsem?

Válaszom:

Nem, mi nem vagyunk képesek uralkodni felettük. Mi bizonyos mértékben irányítjuk azokat, de egy féktelen, gondatlan módon, mivel nem ismerjük a természet általános programját, célját, az Univerzum általános törvényét. Ezáltal mi elpusztítjuk a természetet, vandál módon pusztítva az összes alsóbb szinteken, az állati, növényi és kövületi szinteken.

Valójában ez egy nagyon mély kérdés. Két módja van az uralkodásnak:

1. Erő által, ahogy azt mi ma tesszük, elpusztítva a természetet mindenfajta együttérzés, megértés, vagy cél nélkül, anélkül hogy figyelembe vennénk mi történik velünk holnap, vagy a közeljövőben.

2, Értelem által, amikor azáltal, hogy tudatában vagyunk a fejlődés teljes képének, mi képesek vagyunk eldönteni mi a helyes cselekedet. Hogy megismerjük a rendszert egyik oldalától a másikig azt jelenti, hogy mi nem erő, hanem megértés, értelem által uralkodunk felette.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,122 seconds.