Dr. Michael Laitman

A Természet a logika felett áll

Kapunk példát arról, hogyan képes a világ megváltozni. Egy fél millió ember összegyűlik a nemzet fővárosának főterén, és új kormányt követel. Tiltakozásuk a kormány összeomlását okozza. Hitt valaki is abban, hogy mindez megtörténhet? Végül is ez logikátlan!

Mindez nagyon jó példája annak mi történhet meg bármelyik kormánnyal. Hogyha az megtörtént Kelet Afrika vagy Ázsia valamelyik diktátorságában, akkor az simán megtörténhet Európában, vagy az USA-ban. Nekünk csak úgy tűnik, hogy ez nem történhet meg.

Jelenleg természetünk felfedi számunkra a társadalmi változások új eszközeit, és az nagy mértékű zavargásokhoz fog vezetni. Mi azt gondoljuk: Hogyan lennének az emberek képesek egy olyan önző fogyasztói társadalomból, mint ami az USA-ban van átváltani egy egyenlő elosztásra alapuló társadalomra? A kormány nem képes azt véghez vinni, mivel az meg van kötözve elkötelezettségei által mindenki irányában akik őt támogatták. Azoknak nyújtania kell a megígért életkörülményeket, ezáltal nem képes magát vagy életfilozófiáját megváltoztatni.

De amikor fél millió ember tüntetni megy, a kormány összeomlik. Az nem az erő hiányából adódik, mivel a diktátoroknak van elég erejük arra, hogy elpusztítsák a tüntetőket egy két bombával. Azonban képtelenek ezt megtenni, mivel a természet már megváltozott, a társadalom előrébb lépett, és más időket élünk. Vannak olyan dolgok melyeket a személy már nem tehet meg anélkül hogy pontosan tudná miért is nem.

Ez az ahogy a dolgok mennek, és hatalmas változások várnak ránk.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,125 seconds.