Dr. Michael Laitman

Minden személynek saját magát kell korrigálnia

Kérdés egy nőtől: Hatalmas vágyam van, hogy tökéletessé váljak. Mit tegyek: irányítsam ezt a vágyat a férfiak felé, vagy egyenesen a Teremtőhöz?

Válaszom: Egyik sem. Neked magadat kell korrigálnod. Nem kell a vágyadat “irányítanod” senki felé. Minden egyes személynek magának kell, a vágyát korrigálnia. Mindössze arról van szó, hogy a korrekció eszköze a kölcsönös segítség melyet egymásnak nyújtunk, illetve  a kapcsolatunk is az egymással.

Senki nem képes a te vágyadat korrigálni. Ez elvenné tőled szabad választásodat, függetlenségedet, és azt a képességet hogy elérd azt a szintet melyet el kell, hogy érj, az az  lelked gyökerét.

Csak a a megfelelő formában, csoportban végzett munka, ahol mindenki elvégezi a spirituális munkáját, segíthet minden egyes embert abban, hogy bele foglaltathassa magát a többiekbe lelkiekben, mind a férfiak és nők esetében. Ebben estben érezhetik azt, hogy mindannyian együtt egyetlen edényhez (Kli) tartoznak, egyetlen közös lélekhez,  ahogy az a törés előtt létezett.

kn-

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,602 seconds.