Dr. Michael Laitman

A Teremtés mélységénez érzete

Kérdés:

Honnan tudhatjuk milyen vágyakat kell korrigálnunk?

Válaszom:

Minden megjelenik majd számunkra az út mentén. Mi nem tudjuk miről is szól mindez, de létezik a cselekedeteknek egy bizonyos sorrendje, amelyet a személynek el kell végeznie, ahogy azt Báál HaSzulam és Rabas elmagyarázza nekünk.

Ők a két utolsó Kabbalista, akik létrehozták azt a módszert, mely alkalmas az ebbe a világba leereszkedett lelkek számára a mi generációnkban, és ők fejtették ki részleteiben munkánkat a lélek korrekciójával kapcsolatban. Azáltal, hogy mi a lelket korrigáljuk, mi elérjük a Teremtő felfedését, a valóság és a világ kibomlik előttünk – mindez itt és most történik meg.

Az összes világok, lelkek, és felső erők, minden itt található, de mi nem érezzük mindazt. Nekünk egy érzékszervet kell kifejlesztenünk magunkon belül, fel kell fedezzük vágyainkat olyan mélyen, és olyan valóságosan ahogy az csak lehetséges, azoknak meghatározásokat kell adnunk, azokban változásokat kell éreznünk, és úgy kell elrendezzük őket, hogy azok összes alkotóelemét és különlegességét érezhessük.

Éreznünk kell a létező valóság teljes mélységét, hogy benyomásaink és érzéseink egy olyan képbe olvadjanak össze, melyet úgy tekintünk mint a Teremtőt, a felső erőt.

Hasonlóan mi elérjük a tényleges valóságot ahogy mi felemelkedünk az öt különálló világ lépcsőin keresztül, ahol végül a Végtelen Világban minden egy egésszé áll össze.

Mindaz amit mi útközben elérünk, azt apró adagokban kapjuk meg, egyéni részenként, melyek után legvégül minden egy integrált formává áll össze. Ez a tökéletesség amit mi elérünk.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,646 seconds.