Dr. Michael Laitman

A szív olvasztásának pontja

Kérdés:

Miért nem elég egyszerűen a közös célért együttesen aggódni, hogy ehelyett mindenkinek, mindenki másért is aggódnia kell?

Válaszom:

A közös aggodalom az homályos és tisztátlan. Minden egyes személy aggodalma mindenki másért nem azt jelenti, hogy én kifejezetten egy bizonyos személyért aggódom. Én a csoport fogalmáért aggódom, mely megértésem szerint kölcsönös kapcsolatunk érdekében létezik, mely lehetővé teszi, hogy egy új valóság épüljön fel több százezernyi szívben található ponton belül.

Léteznek ezek a különálló pontok, aspirációk a spirituális világ irányában, és létezik egy kapcsolatrendszer ezen pontok között, az a rendszer, ahol ezek a különálló pontok összekapcsolódnak egymással. Létezik valami, ami átváltoztatja ezt a kapcsolatot egyetlen egységgé, és én ezért az egységért aggódom, gondoskodom, azért a kapcsolati szintért, ahol ezek a pontok eggyé válnak.

Képzeljük el, hogy a szívben található pontok óndarabkák, melyeket egymás mellé helyezünk, és akkor azok megolvadnak a szeretet heve által, és egy szilárd tömeggé állnak össze. Más szóval mindez egy új esszenciává változik: egyetlen edénnyé, egyetlen vággyá.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

62 queries in 0,730 seconds.