Dr. Michael Laitman

A Teremtő mindenütt ott van

Kérdés

Hol van a Teremtő és a világok teljes rendszere?  

Válasz

A Teremtő mindenütt ott van. A világoknak ezt a rendszere csak velünk összefüggésben létezik. Mondjuk, hogy én itt középen létezem, és az összes fokozat úgy körülöttem, mint kiterjedő gyűrűi a felső erő mezejének.  

A Teremtő kitölti a teljes univerzumot. A számára nincs kicsi, vagy nagy, belső vagy külső. Minden felosztás csak a hozzám való viszonyában létezik. Én a középpontban vagyok, nekem kell kiterjednem, kiterjesztenem az érzékelésemet, és a korrekciómat annak érdekében, hogy érzékeljem az egyik világot, aztán a következőt, majd a harmadikat, és így tovább. Minden alkalommal az egóm a nulla szintről az első, a második, a harmadik, majd a negyedik szintre nő. Így korrigáljuk az egoizmusomat, és ez által elérjük az adakozást.

Ezen a módon beolvasztom az összes világot magamba. Ezt megelőzően azok láthatóan rajtam kívül léteztek,de most visszavezettem azokat önmagamba, a belső vágyaimba.  

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,110 seconds.