Dr. Michael Laitman

Használjuk fel az ünnepet mint egy ugródeszkát!

Kérdés:

Mire kell a VilágCsoportnak koncentrálnia, annak érdekében, hogy érezzük Egyiptomban vagyunk, és valóban vágyjunk annak elhagyására?

Válaszom:

Egy emelkedő ágban kell maradnunk zuhanás helyett. Mindegyikőnknek, és mindannyiunknak együttesen soha nem szabad leereszkednünk, vagy letérnünk a kialakított rendtől, mivel az bizonyosan letaszít mindannyiunkat.

Nagyon gyorsan a Pészach ünnepének hetéhez kell fordulnunk, fel kell készítenünk magunkat, megértve, mit is jelent az Egyiptomi kivonulás. Fel kell készülnünk erre az inspirációra, és előrelépésre minden erőnkkel. Minnél erősebb lesz aspirációnk, annál nagyobb hatással lesz ránk a Pészach Fénye.

Nekünk most kell ezt megvalósítanunk. Először is egységre kell lépjünk. Egyetlen személy nem képes kijönni Egyiptomból, hanem mindenki kivétel nélkül: nők, férfiak, gyerekek és az idősek. Ez az egység a közös kivulás érdekében. Állandóan erre kell gondolnunk, állandóan megtartva a szándékot.

Kevesebb mint egy hetünk maradt az ünnepig. az “ünnep” egy külső jelkép, de ennek a hét napnak a használatával képesek leszünk egységre lépni, hogy olyan kapcsolatot és olyan szándékot érjünk el a leckék alatt, hogy egy erőteljes “emelést” kapunk a tovább jutás érdekében.

Néhányan zuhanást, míg mások emelkedést élnek át. Megint mások pedig állandó viharos változásokon mennek keresztül. De szükségünk van mindezekre az állapotokra. A személynek a zuhanást ugyanúgy kell értékelnie mint egy emelkedést, mivel az egyik nem létezhet a másik nélkül.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,119 seconds.