Dr. Michael Laitman

Az integrált rendszer

A vágyunknak közösnek kell lennie. Mindannyiunknak két fele van: a férfi és a nő. Én, befolyásollak téged, te pedig engem és másokat, miközben mások megint befolyásolnak engem és így tovább. Lehetetlen, hogy kizárólag magammal foglalkozzam. Soha nem leszek képes önmagamat kitölteni. 

A közös szervezeten belül csak másokat tudok kitölteni az által, hogy átvezetem őket a saját vágyaimon vagy a saját beteljesedésemen. Képtelen leszek bármitől függetlenül, valamit is magamra irányítani.  

Ez az integrált rendszer jelentése. Ennek a lényege abban a tényben van, hogy senki nem képes semmilyen erőt kifejteni a saját irányába, csak a környezeten keresztül. Mindez csak akkor lehetséges, ha valaki nem magára gondol, hanem csak a társaira. Akkor az erőfeszítései visszatérnek hozzá, természetesen ő nem azt gondolja és érzi, hogy ezek valóban az ő számára térülnek vissza.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,114 seconds.