Dr. Michael Laitman

A változások kezdete

Amikor én  a csoportban  dolgozom, egy erős vágyat szerzek, és én próbálok kitörni a szabadságra az egoizmusomból. De mit tehetek én? A vágy magától nem képes semmire. Ezenkivül, ez a vágy, teljesen  egoista. Nem akarom az adakozást, hanem azt a jövedelmet akarom amit az biztosit. Ez az a mondja, hogy én teljesen a Fáráó uralma alatt vagyok: létezik nálam egy erős adakozási vágy, kapó vágyamon belül, de én továbbra is erősen várom a jövedelmet az adakozásból.

Növekszik bennem az ellentét, szakadék és polaritás, “érdeki konfliktusok”: én akarok adakozni, azért, hogy megtöltsem az egoista vágyamat. Mert az adakozás átváltoztat engem örökkévalóvá, tökéletessé, végtelenné, bármi korlát nélkül, nem befolyásol  semmi válsághelyzet, semmi cunámi, tözsde leesése, minden gyönyörű! Ki ne akarná ezt? Az én égom akarja, és még hogy.

De ezzel eggyütt, ő nem képes rá. És ekkor érkezik a Felső Fény, kilyukasztja az én  a “fekete lyuk”-amat’, és ezáltal lehetővé teszi a tőle való menekülést.

A tény, hogy bár lehet azt úgy leírni, mint egy menekülést, de én nem menekülök semmilyen helyre. Maradok ugyanabban a helyben (ugyanazon a vágyon belül), de hirtelen úgy érzem magam, hogy szabad vagyok  az egomtól, a kapás vágyamtól. Ez az egész.

Hirtelen ugy tünik, hogy a fekete lyuk nem tart engem magába, hanem áttetszővé válik. Most minden átfolyik rajta keresztül, ő megenged mindenféle más hatásokat belépni mindenféle más dimenziokból, amelyeket én mindenféle különleges nevekkel nevezek el: Nefes fénye, Ruah fénye és tovább. Így haladunk mi előre.

Ami  fontos számunkra, átlépni a végső küszöböt, és újitást kedeni. Ezt nevezzük a “hónap feje”-nek (Rosh Hodesh). A mi újitasunk az, hogy a Felső Fény erejének segitségével megkapjuk az első adakozó tulajdonságunkat.

Ehhez azonban, magunkra kell hivjuk a ezeket a cselekedeteket a Felső erő oldaláról, és szükségünk van egymás között az összekapcsolodásra. Habár ez önző kapcsolat, nem számit, sikeres vagy nem, csak épitsük a megfelelő környezetet, hogy köztünk átfújjon a spirituális változás szelleme.

bs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,128 seconds.