Dr. Michael Laitman

A jóságnak meg kell jelennie

A Felső Fény a személyt számtalan felemelkedésen és zuhanáson keresztül vezeti, állandóan megadva neki azt az érzést, hogy a csak a Teremtő képes neki segíteni. Végül is Ő az, akik mindezeket a problémákat küldte nekem annak érdekében, hogy végre megtanítson arra, hogy imádkoznom kell a kimenekülésért.

A kimenekülés a Teremtő felfedezése. Én pontosan azt kérem, hogy az Ő egyetlen ereje alatt élhessek, mely az egyetlen létező dolog. Nem akarok többé összezavarodni, és nem akarok többé más erőket érzékelni. Még akkor is ha megértem, hogy minden erő Tőle származik, mégis én csak ezáltal az egy erő által akarok irányítva lenni – az adakozás és felebarát iránti szeretet ereje által.

Azért akarom felfedni Őt, mert ez az igazság! Az én összes többi állapotaim hazugok. Csakis ilyen módon ébred fel egy követelés, egy felsikoltás a személyben, melyhez a Felső erő juttatja el őt. Ez az erő játszott vele állandóan, összezavarva őt, hogy megnövelje önbizalmát, mindenféle nehézségeket okozva neki hogy ő erősebbé válhasson.

Ez a módja annak, ahogy a személy eléri az imát, és felfedi a Teremtőt. Most már nem azért keresi a Teremtőt hogy megszabaduljon problémáitól, és korábbi kutatásaitól, hanem a “Nincsen más Rajta kívül” uralma alá akar kerülni. Ez jelenti azt, hogy a személy megszabadul a Fáraó uralma alól, és a Teremtő rabszolgájává válik.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,129 seconds.