Dr. Michael Laitman

Fáraó és a Teremtő

Kérdés:

Mit tanulhatunk a Fáraótól?

Válaszom:

Megtanulhatjuk a Fáraótól a Teremtőhőz való lojalitását. Utolsó betűig, és szorgalmasan végrehajtja feladatát. Ő valódi rabszolgája a Teremtőnek, máshoz nem hasonlítható módon.

Valójában mi egy a természetben elrejtett mechanikus erővel állunk szemben. Minden egyes úton, és minden egyes szinten, minden egyes molekulában vagy atomban, minden kombinációban és viszonyban, az kiszámítja, hogy ragadjon meg mindent amire csak képes. Ez egy különleges belső program, mely a teremtés minden egyes részecskéjében működik, minden rendszerben, minden kombinációban.

Ez a “Fáraó”: valami közös, omnipotens jelenség, mely jelen van minden egyes vágyban, az egész megteremtett valóságban. Nem hagy magára egyetlen részecskét sem a teremtésben egyetlen pillanatra sem. A csillagok és galaxisok között, a mi világunkban, és minden más világban, létezik ez az univerzális integrált program. És ez az amit meg kell tanulnunk a Fáraótól: egy kitartó, kompromisszum mentes megközelítését felelősségeinknek.

Sőt mi több, az öreg program helyett, bizonyosnak kell lennünk abban, hogy egy újabbat installálunk. Emellett ez a felújítás a Fáraónak köszönhető: mi felhasználjuk őt, és semmiképpen sem töröljük ki hasznossága miatt. A spirituális felújítások mindig a már létező program támogatása fölé kerülnek. Mi a Fáraó felett dolgozunk, a megszerző vágyunkon felül, helyettesítve az önző szándékot egy altruisztikussal, míg a Fáraó vágya maga megmarad.

Mi rendelkezünk a megszerzés iránti vággyal és szándékkal, mely egy előre beállított, aktív rendszer, ez az ami eredetlieg létezik. és akkor mi átváltoztatjuk a szándékot adakozásra, míg megtartjuk a megszerzés iránti vágyat. Ezáltal kilépünk a spirituális valóságba, a jövőbeni állapotba.

Alul létezik a Fáraó, és fölül pedig a Teremtő, ők szemben állnak egymással. És az átmenet a Fény által jön létre.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,117 seconds.