Dr. Michael Laitman

A szeretett mindent betakar

A csoport az a hely ahol a Teremtő fejfedeződik. Ő akarja, hogy mi felfedezzük őt, és  ha az ő akarata nem létezik, ezt nevezzük “A szentség sajnálata”.

Nincsen Teremtő és Teremtmény, és ez a Teremtmény az amit mi létre akarunk hozni a  közöttünk levő kapcsolatban. A Malchut az Acilut világában, ezt nevezzük a pontnak. Ez a pont  minden nap visszatér a kezdeti állapotaba, ahogy mondják, hogy a Malchut minden nap szüzzé válik.

Azért, hogy ő növekedjen, magában kell foglalnia az összes lelkeket “Israel” ( a Teremtőhőz sóvárog) és ez az egész az én erőfeszitésemtől függ! vagy a többiek felé  irányuló erőfeszitésemben! És még, mindegyik úgy véli, hogy “Kneszet Israel”, amely magába foglalja az összes lelkeket.

Ha én látom ezt a  felülvizsgálatot, ez azt mondja, hogy én felemeltem az  összes fontos  vágyaimat a BYA világaiból és hozzácsatoltam teljesen a Malchuthoz, ez hasonló azzal, hogy  én müködtetem a részemet az ő részében. Ha én müködésbe hozom a részemet, a Malchut felfedeződik mint a Szentség, én átadom az én összes összetört  vágyaimat (Resimot) és én azt akarom, hogy ez a hely átforduljon arra a helyre, ahol a Teremtő felfedeződik, amely az adakozás felfedezése.

bs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,123 seconds.