Dr. Michael Laitman

Rengeteg szenvedés, egyetlen ok

Kérdés:

Orvosi egyetemen tanítok, és érzem a fájdalmat az emberekben körülöttem, Hogyan enyhíthetem fájdalmukat?

Válaszom:

Az összes fajta szenvedésünk csakis abból az okból származik, hogy nem vagyunk egyensúlyban a természet általános erejével, nem vagyunk a kölcsönös adakozás állapotában. Minden egyes személy a csapásokat lelke gyökerének megfelelően kapja, és azon helyének általános állapotából fakadóan, mely helyet a közös rendszeren belül elfoglal.

Néhány ember sem csapásokat, sem a válságot nem érzi. Úgy tűnik, hogy azok elkerülik őket. Mások állandó félelemben élnek.

Az emberek különbözőek: néhányan elérik a spirituális kapcsolatot és felemelik lelküket, míg mások a jelen pillanatában élnek, és nem gondolnak a jövőre. Minden személy fejlődési szintjének megfelelően él. Csak most történik meg, hogy az emberek nagy tömege kezd elérkezni a korrekcióhoz.

Egyetlen oka van a szenvedésnek: a formák különbözősége a természet mindent átható erejével. Ezért van az, hogy a megoldás az, hogy azonossá váljunk azzal. Csak egy törvény létezik: a formák azonosságának törvénye.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,130 seconds.