Dr. Michael Laitman

Ne a fájdalomcsillapítót keressük, induljunk el inkább a gyógykezelés irányába

Kérdés

Mi szenvedni fogunk egészen a korrekció végéig?  

Válasz

A szenvedés egy korrigálatlan terület érzékelése bennünk. Mihelyt elkezdem helyes módon látni ezeket a területeket, többé nem szenvedésnek fogom fel őket, ehelyett egy mérhetetlen hálát fogok érezni a Fény irányába, amiért megmutat nekem valamit, amit korrigálhatok magamban.

A fájdalom, egy felhívás a cselekedetre. Ha van egy sebem, ami nem fáj, ez egy egészen veszélyes állapot, mivel hagynám a fertőzést elterjedni. Azonban ha ez a seb fáj, a betegség (nem a seb maga) kötelez engem, a kezelés elkezdésére.

Rendben van, akkor a fájdalom, most jó, vagy rossz? Ha lehetséges lenne, egy bizonyos idegközpontot az agyban lekapcsolni, akkor megállítanánk a fájdalom érzését ezzel együtt. Ha valakinek a lába megégne, még csak azt sem érezné, hogy ég. Ha egy gép elkapná a karját valakinek, észre sem venné ezt. A fájdalom tehát a segítség, amely rámutat a hibákra nekünk! Ezért ezt úgy kell látnunk, mint a korrekció eszközét.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,126 seconds.