Dr. Michael Laitman

A lelkem közlekedési lámpái

Kérdés

A szenvedés vajon a szükséges korrekció területére mutat rá, direkt vagy indirekt módon?  

Válasz

Meg kell próbálnunk módszeresen feltárni, mi a fájdalom oka, azaz mit akar a Teremtő tőlünk. Amikor a gondolat, vágy vagy szándék megérkezik hozzánk, és nem kapcsolódik mások szeretetéhez, azonnal éreznem kell, hogy a vészjelzőfény bekapcsol bennem!

Vannak gondolatok, vágyak és szándékok, ahol ez a figyelem felhívó vészjelzés először sárga, majd sárga, és végül vörös, mint egy valódi szerencsétlenség jelzése. A szituációtól függ.

Azonban nekem úgy kell ezt tekintenem, mintha mindenre szeretettel kellene, hogy tekintek, és ha ez bármilyen okból nem így van, akkor bekapcsol egy vörös jelzőfény. Majd meglátok egy vörös fénymezőt magam előtt. Ez megérteti velem, és felébreszti a valódi feltételeit annak, hogy megtarthassam magam a szeretet szándékában, és át akarjam kapcsolni az összes vörös fényt zöldre. Keresem, hogy lehet ezt megtenni, ezáltal elkezdjek a teremtővel együttműködni.

Ő kapcsolta a vörös Fényt be bennem, és én kapcsolom zöldre. Miközben megkísérlem ezt, kikutatom, miért lett ez piros, és hogyan kapcsolhatom át. Ez a mi teljes feladatunk, ez a folyamat, ami keresztül kell mennünk.  

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,162 seconds.