Dr. Michael Laitman

Felelősség a világért

Kérdés

Mit kell várnunk a közelgő konvencióktól? Milyen szándékot kellene felépítenünk?

Válasz

Nagyon erőteljes változások felé közeledünk az egységünk miatt és remélem, hogy a közelgő láncolatai a konvencióknak segítenek megtartani a szándékot az egész hónap során. Ott van a munka, a család, meg a személyes problémák, azonban mindezek ellenére  tudattalanul, az elmém valamelyik sarkában, mindig hagyok egy helyet a legfontosabb dolognak és folyamatosan törődök az egységgel, azzal, hogy milyen módon haladok egyik konvencióról, a másikra, egyik napról a másikra, hogyan alakulnak a szándékaink, a belső összetartozásunk – mindaddig, amíg nem tárul fel a Teremtő. 

Erről tanulunk, már nagyon hosszú ideje. Tehát akarjuk azt, hogy valóban feltáruljon a Teremtő. Hallottuk ezt már ezerszer – tehát tegyük meg az erőfeszítéseket.  

Nem zuhanhatunk bele a problémákba. „Megint?” Hányszor mentünk keresztül ezen? Az áttörés küszöbén vagyunk. A világ is ezt követeli. Végül is a legkisebb esély sincs bármilyen megoldás megtalálására. Az Interneten láthatjuk, milyen megoldásokat kínálnak a modern válságra, hogyan próbálják az emberek elrejteni és elcsendesíteni azt, mivel nem látnak semmilyen kiutat.

Egy kényelmes, tiszta és az emberekhez közel álló formában kell nekünk a világ tudomására hozni, hogy van megoldás, és minél gyorsabban megvalósítjuk ezt, annál kisebb szenvedéssel fizetünk ezért.  

Ezért, a szándékunk a konvención, hogy elkezdjünk állandóan a csoportban létezni, amely majd elhozza az egész világ számára a válságból való kivezetést. Semmi nincs, ami fontosabb lenne ennél, hogy fel tudjunk erre készülni és megtegyük ezt a világért.

Most egy nagyon fontos ponthoz értünk el, van egy beteg paciens, előttünk fekszik, a betegsége majdnem végzetes, de tudunk előállítani egy orvosságot és beadni neki. Csak akkor lesz egészséges, ha fel fog emelkedni a Teremtő szintjére, egy új, végtelen dimenzióba.  

Tehát a legnagyobb fontosságot kell tulajdonítanunk az erőfeszítéseinknek és az állapotunknak – annak a felemelkedésnek, amelyet megkezdünk ezekben a napokban. Állandóan szem előtt kell tartanunk, milyen feladatokat muszáj végrehajtanunk. Kik vagyunk mi, hogy megkaptuk ezt a hatalmas küldetést – ami nem csak a világ, hanem a teljes valóság korrekciója?

Egy kicsit legyünk büszkék, ez segyt nekünk érezni a felelősségünket. 

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,128 seconds.