Dr. Michael Laitman

Az irány érzékelése a spirituális térben

Hogyan vagyunk képesek a helyes fejlődés útján megmaradni? Nagyon egyszerű: a személynek állandóan magát a teremtés tervével ellentétben kell látnia.

Valóban természetünk önző, ennél fogva könnyű magunkat leelenőrizni: Látom-e hogy minden egyes pillanatban gondolataim és vágyaim ellentétesek az azzal szemben álló tervvel, és hogy azok mint helytelenek, és hamisak?

Valójában racionálisan, gyakorlatilag én azokat az eszközöket keresem, melyek segíthetik gondolataimat és vágyaimat a helyes módon: a pontos diagnózist, analízist, a felső erőt, a tanulást, a barátokkal és a csoporttal való kapcsolatot. Azonban először is fel kell ismerjem, hogy jelenlegi helyzetem inkorrekt – a kezdetektől kezdve minden egyes pillanatban. Minden amit akarok, amire gondolok, és amire szándékozom az helytelen.

Nyilvánvalóan nem szabad ettől depresszióba zuhannom. Épp ellenkezőleg, én ezt a megközelítést helyesen használom annak érdekében, hogy dolgozzak a problémával: azonnal megpróbálom meghatározni a helyes irányt.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,118 seconds.