Dr. Michael Laitman

Az ő gyülekezetükbe való felvétel

Dr. Michael LaitmanKérdés:nagy Kabbalsiták hálózata a múltból hathat olyan mai  lelkekre, akik még nem jutottak el a lelki ébredésre?

Válasz: Nem, s az ilyenek nem is fordulnak hozzájuk segítségért. Tanulhatjuk a Tórát és sokszáz könyvet, mégsem fogunk ettől megváltozni. Mégha magukat a Kabbalistákat olvasssuk, akkor is csak az számít, hogy tartozunk-e mi egy csoporthoz, és törekszünk-e,. hogy a régi kabbalista tanuló-csoporthoz hasonlóan dolgozzunk velük együtt, vagy legalább erre vágyjunk.

Megvan bennem a vágy, hogy társakkal együtt dolgozzam, mint a régi kabbalisták? A megtört lelkek, akik csak a még-még-még földi öröm-kapásra vágynak hajlandóak társulni a szent elfogadók /=Kabbalisták/  nemzedékeihez ?  A megtört lelkek kapcsolatából akarunk a felépülő lelkek társulásába átjutni? Kérjük őket, hogy segítsenek, hogy váljunk hozzájuk hasonlóvá és fogadjanak be a gyülekezetükbe.
[43271]
From the 2nd part of the Daily Kabbalah Lesson 5/17/2011The Book of Zohar

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,642 seconds.