Dr. Michael Laitman

Megjívás a következő szintre való felemelkedéshez

Én már hosszú ideje elkezdtem tanítani. A csoportal együtt már hosszú évek óta tanuljuk a Kabbala tudományát. Azonban bár mi olvastuk a Kabbalisták cikkjeit, mi nem váltottuk azokat gyakorlatra egészen addig, amíg a globális válság el nem kezdődött pár évvel ezelőtt.

2oo5-től kezdődően elkezdtünk arra fókuszálni, hogy hogyan építsük fel helyes módon a csoportot. Ez az ahol a nyomást éreztük, és megértettük, hogy pontosan ez az amire szükségünk van annak érdekében, hogy gyakorlatba ültessük a módszert és beléjünk a spirituális világba.

A tény az, hogy a világ nem észlelte a válságot addig. Mi nem éreztük kire vagy mire irányuljanak cselekedeteink. De a válsággal együtt csoportunk egy akut, drámai szükségét érezte annak, hogy azonnal gyakorlatba helyezze a módszert, hogy mi képesek legyünk példát mutatni a világnak.

Minden egyes nappal azért kell dolgoznunk, hogy erősítsük belső egységünket, és külső terjesztésünket. Cseppenként el kell jutassuk a híreket az emberekhez, hogy létezik a korrekciónak egy módszere. Végül is a világot elborító válság egy meghívás a Természettől a következő szintre való emelkedéshez.

Nem szabad úgy viselkednünk mint makacs gyerekeknek, akik nem akarnak anyjukra hallgatni. Mindabban ami történik egy példa nélkül álló lehetőséget kell lássunk: Az ajtók megnyíltak számunkra, hogy elhagyjuk ezt a korlátozott, kicsiny világot, mely teljesen át van itatva szenvedéssel, mely a halálban végződik, és hogy ehelyett belépjünk egy örökkévaló létezésbe, egy olyan világba mely a felső Fénnyel van átitatva. Ez az amit el kell magyaráznunk, azt illusztrálva, hogy mindaz egy csoportban, együttesen érhető el.

A csoport törvényeit még ebben a világban is láthatjuk. Valóban, a világ egy integrált rendszerként fedi fel magát, ahol az összes alapelem össze van kapcsolódva egymással. Mindarra tekintve magunk is láthatjuk, mi az amit elvárnak tőlünk.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,164 seconds.