Dr. Michael Laitman

Megjívás a következő szintre való felemelkedéshez

Én már hosszú ideje elkezdtem tanítani. A csoportal együtt már hosszú évek óta tanuljuk a Kabbala tudományát. Azonban bár mi olvastuk a Kabbalisták cikkjeit, mi nem váltottuk azokat gyakorlatra egészen addig, amíg a globális válság el nem kezdődött pár évvel ezelőtt.

2oo5-től kezdődően elkezdtünk arra fókuszálni, hogy hogyan építsük fel helyes módon a csoportot. Ez az ahol a nyomást éreztük, és megértettük, hogy pontosan ez az amire szükségünk van annak érdekében, hogy gyakorlatba ültessük a módszert és beléjünk a spirituális világba.

A tény az, hogy a világ nem észlelte a válságot addig. Mi nem éreztük kire vagy mire irányuljanak cselekedeteink. De a válsággal együtt csoportunk egy akut, drámai szükségét érezte annak, hogy azonnal gyakorlatba helyezze a módszert, hogy mi képesek legyünk példát mutatni a világnak.

Minden egyes nappal azért kell dolgoznunk, hogy erősítsük belső egységünket, és külső terjesztésünket. Cseppenként el kell jutassuk a híreket az emberekhez, hogy létezik a korrekciónak egy módszere. Végül is a világot elborító válság egy meghívás a Természettől a következő szintre való emelkedéshez.

Nem szabad úgy viselkednünk mint makacs gyerekeknek, akik nem akarnak anyjukra hallgatni. Mindabban ami történik egy példa nélkül álló lehetőséget kell lássunk: Az ajtók megnyíltak számunkra, hogy elhagyjuk ezt a korlátozott, kicsiny világot, mely teljesen át van itatva szenvedéssel, mely a halálban végződik, és hogy ehelyett belépjünk egy örökkévaló létezésbe, egy olyan világba mely a felső Fénnyel van átitatva. Ez az amit el kell magyaráznunk, azt illusztrálva, hogy mindaz egy csoportban, együttesen érhető el.

A csoport törvényeit még ebben a világban is láthatjuk. Valóban, a világ egy integrált rendszerként fedi fel magát, ahol az összes alapelem össze van kapcsolódva egymással. Mindarra tekintve magunk is láthatjuk, mi az amit elvárnak tőlünk.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

62 queries in 0,510 seconds.