Dr. Michael Laitman

A csapás édesítésének kísérlete

Kérdés:

Le vagyok döbbenve, hogy a világban zajló drámai változások ilyen gyenge válaszokat váltanak csak ki a vezető nemzetektől. Mi történik velünk?

Válaszom:

Azt hiszem a világ korábbi mozgatói, irányítói megértették, hogy nem irányítják, befolyásolják a helyzetet többé, és csak a csapásokat próbálják enyhíteni. Leginkább az olajtermelés hirtelen hanyatlása, és az ebből következő globális gazdasági hanyatlás aggasztja őket.

Ez kétségtelenül kihat majd a globális rekonstrukcióra. A gépjármű, és repülőépítő iparágak megszűnnek majd, és egy új tömegközlekedési módszerre lesz szükség. Az emberek csak az abszolút szükséges dolgokat veszik majd, ami a gazdasági szektor nagyon sok ágát összeroppantja majd.

Az Egyesült Államok minden tízedik aktív személye az autóiparban dolgozik. Csődbe jutások láncolata összeroppantja majd a nemzeti gazdaságot, és szélsőséges pártok kiemelkedését segíti majd elő, ugyanolyan módon, ahogy az az 192o-as évek Németországában megtörtént.

Nem véletlen, hogy a Kabbala azt állítja, hogy a globális fejlődés következő lépcsője vagy a korrekció a Kabbala módszerének segítségével, vagy fasizmus! Gyanúm az, hogy az Egyesült Államok szándékosan állította az autóipart, helyesen felmérve, hogy az lesz az első áldozata a globális válságnak. Ez némi időt nyert más iparágaknak és azok munkásainak hogy az olyan olajtól függő iparágakból, mint autóipar képesek legyenek átlépni másfajta előállításra és fogyasztásra, melyek egyszerűbbek, természetesebbek és közvetlenebbek. A médiát tekintve, azok csak végrehajtják azok parancsait, akik fizetik őket.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,111 seconds.