Dr. Michael Laitman

Kilábalni a krízisből öt lépésben

Kérdés:

Kérdésem van az alsóbb és felsőbb fokozatokról. Mit jelent a jelen állapotunkban befogadni az alsóból érkező vágyat? Mit tudok tenni vele, és hová kell irányítanom? Hogyan tudom minél hamarabb befogadni ezt a vágyat és haladni előre időveszteség nélkül?

Válasz:

Igazság szerint mi a felső világ és az emberi természet között állunk. Ha mi szeretnénk vágyat kapni a teljes emberiségtől azért, hogy felemeljük őket és megkapjuk a felső fényt „Felülről” és lehozzuk ezt alulra akkor ez a vázlat működni fog. Hogy ezt megtehessük, nekünk terjesztenünk kell a tudást abból a krízisből való kilábalásra, amelytől az emberiség még csak éppen elkezdett szenvedni a széles nyilvánosság számára. Sok probléma áll előttünk.

pastedGraphic.pdf

Ezért, nekünk a következő lépéseket kell megtennünk:

  1. Át kell adnunk a tudásunkat az emberiségnek a krízisről mégpedig azt, hogy ez célzattal jött létre, nem pedig véletlenszerűen
  2. Azért, hogy minket felemeljen, meg kell kapnunk az emberiségtől a vágyukat, hogy felemelkedjenek és kilábaljanak a krízisből
  3. Be kell fogadnunk magunkba és fel kell erősítenünk ezt a vágyat azért hogy megvalósulhasson
  4. Meg kell kapnunk az általános beteljesülést
  5. Tovább kell ezt adnunk

Így dolgozunk mi az alsóval és a felsővel.

RB


Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,123 seconds.