Dr. Michael Laitman

Csak tények

Kérdés

Hogyan kerülhetjük el a kioktató és fenyegető hangnemet a magyarázatainkban?

Válasz

Azt kell megmutatni az embereknek, hogy amiről beszélünk, az nem a mi elképzelésünk, hanem a természet törvénye és megnyilvánulása.

Például, volt egy ismerősöm Oroszországban, aki az anyagok erősségének volt a szakértője. Egyszer véletlenül részt vettem egy előadásán. Bemutatott egy bizonyos részt egy tengeralattjáróból, majd levonta a következtetést, hogy „ez a rész nem fogja kibírni a terhelést. A tervezett működési feltételek között, össze fog omlani.” Valóban, a hallgatóság érzelmeinek és hitetlenségének ellenére, pontosan azon a módon történt, ahogy előre jelezte.

Lenyűgözött a szigorúan tudományos megközelítés: ez a természet törvénye és semmit nem lehet tenni. A tény az volt, hogy az adott rész nem állt ellen a nyomásnak.

Így kell megmutatnunk az embereknek, hogy ez nem a mi személyes véleményünk, hanem a természet törvényei. „Gyere és lásd saját szemeiddel. Kiabálhatsz, amennyire akarsz, nem fog segíteni. „

Minden a helyes magyarázatoktól függ, más szavakkal az oktatástól. Ez a mi teljes munkánk. Független az ember látásmódjától, én csak mindenkinek meg akarom mutatni, hogy az általam hordozott üzenet, nem tőlem származik, nem az én személyes véleményem, vagy vallásom. Ez a dolgok természete, nézd meg magad, hogy el hidd.

Természetesen anyagokat kell készítenem és hozzá igazítanom, hogy megfelelő legyen a közönségnek. De mindenekelőtt a feladatom, a tények bemutatása.

Képzeljük el, hogy valaki leugrik a 100. emeletről, mivel a 99. emeleten egy zöld szövetet feszül, amely egy pázsitnak tűnik a számára. Tehát el kell mozdítanom ezt az illuzórikus pázsitot az időben, és rá kell mutatnom, hogy mekkora a valódi távolság a földtől.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,111 seconds.