Dr. Michael Laitman

Kérjük az adakozás erejét

Mi meg kell, hogy értsük, hogy az összes probléma bennünk van. Mi magunkra gondolunk: ” Hogyan lehet, hogy ők nem hallanak minket? Miért nem értenek meg minket? ” Ez azért van, mert még nem értünk el olyan állapotot, amelyben meghallanak és megértenek minket. Ehhez még kell, hogy dolgozzunk magunkon.

Senki sem állit falat közénk és mások közé. Minden, ami zavarnak tűnik, mi úgy kell, hogy lássuk, mint támogatást és segítséget. A probléma nem másokban van, hanem nekünk kell javulni, azért hogy mások, felénk akarjanak közeledni.

Kérdés

Mit kell, hogy tegyünk a csoportban? Egyre nehezebb létrehozni a kölcsönös garanciát közöttünk.

Válasz

Természetesen. Ez az előrehaladás jele, és folytatnunk kell, mindent változatlanul, hogy felemelkedjünk a cél fontosságához.

Kérdés

Mi próbálkozunk, de nem sikerül…

Válasz

Akkor kérjél segítséget. Nekünk csak kérnünk kell, az adakozás erejét. Hallgassuk meg másoktól az erő fontosságát, és kérjük a Teremtőtől ezt.

Mi kritikus állapotban vagyunk, amely nagyon, de nagyon jó állapot. Egyre jobban és jobban kell, hogy nyomjuk ezt a pontot. Minden ilyen nyomás nagyon befolyásol minket. Minden tényező, amely kívül és belül van, az összes jelenségek a külső világban és magunkban, a gazdasági és a biztonsági állapot – minden elkezd lenni jóval koncentráltabb lenni, és nekünk kell megadni, a folyamatnak a helyes irányát.

Ahogy Bal HaSulam írja: az összes problémát, egyetlen elv alapján kell és lehet megoldani, a: kölcsönös garancia alapján. Képzeljük el, hogy egy kerek asztal körül ülünk, mint egy család. Mindenki behunyt szemmel, kivesz pénzt a közös tányérból és nem akar ennél többet. És mindenki elégedett.

Minden más, csak azért szükséges,, hogy ellenőrizzük, hogy valójában a szándék igaz. Az arcnak a működése, csak azért kell, hogy meg győződjön arról, hogy a fej helyes számítást végzett. Egyáltalán nem számit mi történik azután a cselekedetben. Mert ha elérjük a kölcsönös kapcsolatot, az összes eredmény megfelelő lesz. Mivel minden az emberért volt teremtve fentről, hogy semminek ne érezzen hiányt

Akkor a fizikai szinten is áldást kap az ember, jólétet és sikerességet, amelyeket azonnal érezni fog, mert a természet törvénye nem késlekedik. Ezek a szabályok műkődnek a vágyakban és a gondolatokban, és a gondolatok a leggyorsabbak. Ez nem olyan, mint valami hurrikán, amely néhány napba kerül, amíg eléri a partot, hanem mint egy kitörés, amelynek következménye érezhető lesz egyik pillanatról a másikra.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.