Dr. Michael Laitman

Barátok, ne várjátok a sorotokra!

Kérdés

Hol a bizonyíték, hogy ha Izrael népe összekapcsolódik a kölcsönös garanciába, megvalósítja a békét és a biztonságot?

Válasz

Ez a természet törvénye. A természet megmutatja számunkra a problémákat, és mi, minden ember, minden dologban veszítünk, ha nem változunk, nem korrigálódunk.  Hozzá kell, hogy illeszkedjünk, és egyenlő formát kell felvennünk a természettel. Másképpen mindannyian sokat veszítünk, de különösen Izrael, mert ő rendelkezik a korrekció módszerével. Ha ő nem teszi meg ezt, megállít mindent, ami mögötte van.

Képzeld el, hogy mögötted áll a sorban 7 milliárd ember és te vagy az első, mindenki előtt, és nem vagy hajlandó mozdulni. Mindenki nyom téged hátulról, és te nem engeded őket áthaladni. Ez az állapot, amelyben Izrael népe található.

Így működünk mi a természet ellen. A természet általános programja működik az evolúció útján, az elején kialakult az Univerzum, a Big-bang (és az En Szof világa ) egészen a  mai napig , és a célja hogy mindent egyensúlyba hozzon. Arisztotelész az ő idejében mondta, hogy ” A természet nem szenved, vákuumban van”.

A természet nem szenved az egyensúlyhiányért, és azonnal nyomást gyakorol az egyensúly helyreállítására. Ugyanebben a formában a világ nyom, sürget minket, hogy elvégezzük a feladatunkat.

Ezért fenn kell, hogy tartsuk a természet törvényét, és ha megtisztítjuk, semmiféle negatív hatás nem lesz hatással ránk sehol. Ha kihasználjuk ezt a különleges szerepet, az egész világon béke és nyugalom lesz.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,132 seconds.