Dr. Michael Laitman

A hozzáadott hullám

Kérdés:

Hogyan tudunk elérni egy követelés teljesítését a Teremtőtől, ha én azt érzem belül, hogy nulla vagyok vele szemben?

Válasz:

A mi munkánk nem, hogy gödörbe ássuk magunkat, hanem, hogy csak a környezetünkre fókuszáljunk.  Nem kell máson dolgozni, csak a hozzáálláson, a megközelítésen, mert ebből ered az edények törése.

A Teremtő a korrigált edényünkben fedeződik fel. Így nem kell aggódnunk az edényünkért, mert a Felső Fény abszolút nyugalom van. Az összes edények hasonlóvá válnak a Fényhez, így fedezzük fel az adakozás tulajdonságát, és ezt nevezzük a Teremtő felfedezésének a teremtmények számára.

Hogy lehet felfedezni a rádió vevőkészüléket, és hogyan fogunk be valamilyen adást, hogy valamilyen hangot hallhassunk ezen keresztül?

Annak köszönhetően, hogy felébresztjük a saját rádió vevőkészülékben a hullámokat, ugyanannak a hullámnak a minőségében, amely kívül létezik, ez a két hullám, a formák azonossága alapján, egyesül és átadja a “rezonanciát,” a kódolt információt egymásnak. Ilyen formán felébresszük a rádióvevő készülékben  a közös formákat, amit úgy hallunk, mint hangokat.

Hiszen mi nem halljuk a rádióhullámokat, a fül frekvenciája nem fogja fel ezeket, mi nem érzékeljük. De létezik a hullám fölött, egy “hozzáadott hullám”, valamilyen hozzáadás. És ha mi elérjük az azonosságot a vivő, alaphullámmal, elkezdjük hallani, a hozzáadott hullámot, a hangot, amely rejtve volt benne.

Ez az elv szerint működik az összes érzékszervünk, és mi ilyen formán kell irányítsuk magunkat a Teremtővel való kapcsolat elérésére.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,608 seconds.