Dr. Michael Laitman

Amit ma teszünk, az a holnapban fog visszhangozni

A problémák, amikkel a világ szembesül ma, elvezetnek az új környezet megteremtéséhez, amely mindenkit egyformán vesz figyelembe, és egyformán törődik mindenkivel. Először, mindenki számára fel kell ajánlanunk, egy normál életszintet. A világ minden ehhez szükséges erőforrással rendelkezik.

A világ olyan módon épül fel, hogy mindenkinek meglehet mindene, amely a fizikai élethez szükséges. A további kielégülés a köztünk lévő kapcsolatból kell, hogy származzon, a Felső Fény, az emberi szint érzékeléséből, amely az állati szint felett van.

Ma fel kell ismertetnünk a tömegekkel is. A következő évben, látni fogjuk, hogy egy ösztönös sürgetés érkezik, amely kiviszi az embereket az utcákra és a nyilvános helyekre, és a kormányzatnak semmilyen válasza nem lesz erre. Hirtelen felfedezzük, hogy a leggazdagabb országoknak semmijük nincs.

A Felső kormányzás elrendez mindent egy olyan módon, hogy csak az összekapcsolódásunkban találhassuk meg a megoldás. Forradalmak vagy újraelosztása a javaknak a gazdagok felől a szegények irányába, semmit nem fog segíteni. Már átmentünk ezen, és láthattuk, hogy ez csak az ipar és a kereskedelem lerombolásához vezet. A kapcsolat a megoldás.

El kell magyaráznunk ezeket az elveket és átadnunk az üzenetet, ennek a megértését az embereknek, egészen addig, amíg el nem kezdik alkalmazni a helyes megközelítést és a helyes látásmódot. Végül is egy új rendszerrel szembesülünk, amelybe belépünk, mint egy mátrixba. Az előző világ többé nem létezik.

Sok tudós, már ír erről. Az emberiség hisz a tudománynak, tehát nekünk be kell vonnunk a tudósokat, és őket helyezni az előtérbe. Ők már felfedezték az integrált rendszert, amelyről mi beszélünk. A segítségükkel, képesek leszünk meggyőzni az embereket, hogy egy integrált társadalmat kell létrehozni. Megmutathatjuk az embereknek, hogy ez az egyetlen megoldás a problémákra.

Tételezzük fel, az emberek megkérdeznek minket: „Hogy lehetséges mindez? Hogy változtathatjuk meg magunkat?” Baal HaSulam ír erről a „Szabadság” című cikkében: „Először a történelem során van lehetőségünk, független módon cselekedni. Ez egyetlen egységként érinti mind a csoportjainkat, mind az egész emberiséget, hogy egy olyan környezetet kell teremtenünk, amely jobb a számunkra.

Hogy lehetséges egy ilyen környezet megteremtése? Kutatnunk kell a közöttünk rejtőző rendszert. Mi magunk teremtjük ezt meg azáltal, hogy elképzeljük, vagy feltételezzük, hogy is kell ennek kinéznie. Vágyakozva ennek a rendszernek a szerkezetében való elmerülésre, meg kell kérdeznem magamtól: „Ki az a Teremtő? Hogyan irányítja a köztünk lévő kapcsolatokat? Hogy működik közöttünk? Hogy kapcsolódik hozzánk? Hogyan tartalmazz a teremtés alapgondolata mindezeket a működéseket?”

A számomra helyesnek tűnő forma megalkotása által, felfedezem magamban a Teremtő felfedezésének a vágyát. Olyan vagyok, mint egy kisgyerek, aki modell autót épít, vagy hajót, és okosabbá válik a közben kifejtett erőfeszítéstől, hogy olyasmit épít, ami önmagában már létezik. Ennek eredményeképpen elkezd valamit megérteni, elkezd teremteni dolgokat. Ugyanezen a módon válunk egyezővé a Teremtővel, egyesülünk vele, és értjük Őt meg.

Amikor felemelkedünk a fizikai világból, fokozatosan megteremtjük a végtelen világát. Ennek az eléréséhez, az utunkon átmegyünk az öt világon. Minden alkalommal különböző elrejtések bukkannak fel, tehát egyre jobban, egy sokkal kifinomultabb szerkezetet építünk fel, ameddig a teljes rendszert nem teremtjük meg. Mondhatjuk, hogy a Teremtő teremtette a Végtelen Világot, aztán lerombolta, és az emberiségnek kell azt helyreállítania és rekonstruálnia alulról felfelé.

Emlékeznünk kell erre. Nagyszerű munka vár ránk, egy hatalmas rendszer, és meg kell próbálnunk figyelmet fordítani mindenre a világban és az életben. Mindez feltárul a számomra, és nekem megfelelő válaszokat kell adnom minderre.

A legfontosabb, hogy nem szabad várni a pozitív változásokra a világban, mert változások csak rossz irányba fognak történni. Bármi is történjen, nekünk a maximális erőfeszítéseinket kell hozzáadni mindehhez. Akkor pozitív reakciókat fogunk kapni minden nap, a hírekben, és nem csak ott.

Amit ma teszünk, az a holnapban fog visszhangozni. Pontosan ez az, ahogy minden történik. Az ember érzi a befolyását a világra, hogy a kulcs, az ő kezében van. Ami fontos, hogy ne a szenvedések hatására mozduljon meg az emberiség, amelyek hátulról nyomják, hanem a jövő kezdje el előre felé húzni. Ennek köszönhetően, valóban elérhetjük a megfelelő sebességet.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,131 seconds.