Dr. Michael Laitman

Boldog Új Évet! – Shana Tova!

Én úgy gondolom, hogy ez az év egy különleges év lesz. Az első, ami felfedeződik, az a kölcsönös garancia, ezt nekünk kell felfedni a világban, azért hogy a világ megtudhassa, hogy az emberek közötti kapcsolat rendszerét kell átalakítania, és csak ez által haladhatunk a jó irányába.

Tehát ez igazán a jó év lesz, mert a jóra vonatkozó ismeretek szétszóródnak a világban. A válság súlyosbodásával együtt, ezek az ismeretek, majd megmozgatják az embereket, és abba az irányba fordítják őket, amiről mi beszélünk. Elismerik, hogy csak egy módszer létezik, amely elhozza az emberiséget a jóhoz, fizikai értelemben is, és ami a legfontosabb, hogy  ezáltal érnek el, hatalmas spirituális hasznot, amely teljes és örökkévaló.

Én biztos vagyok abban, hogy belépünk a jó állapotába. Minden jó és rossz, az erők egyensúlyától függ, és mi a helyes és jó előre haladásban vagyunk. Csak jobban és jobban meg kell, hogy erősítsük magunkat.

Mi most fel kell építenünk egy erős rendszert a terjesztésre, az interneten keresztül, minden nyelven, az egész világban, úgy hogy eljuthasson minden emberhez. És akkor minden kétség nélkül kijelenthetjük, hogy, nem engedjük a rossz erőket feltárulni a világban.  Nagyon jó érzésem van erről.

Ez az Jó Év, amelyet kívánok mindenkinek!

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,133 seconds.