Dr. Michael Laitman

Egész sokan várnak pont terád

Tényleg akkor ébrednek fel az Acilut /Közelség/ világának Malkuth-jában /Birtoklásában/ a lelkek, amikor kérik, hogy átadhassák a Felépülés Fényét. Tehát ekkor kezdi magát felépíteni a lélek.

Mikor a lelkeink rákapcsolódnak a Közelség Birtoklásának világába, feltárul nekik a teles egysége a rendszernek. Úgy látjuk, hogy mindegyikünk szempontjából szerencsétlen és szegény a Malkuth, a Birtoklás.

Ha viszont rákapcsolódunk, mert adni akarunk neki, akkor elérjük az Adást és látjuk az összes lelket ott: minden barátunk és rokonunk s az egész világ ott van! csak én utolsónak érkeztem meg, hogy végre egymásra támaszkodva együttműködjünk.

Mondják: “Mindenki a maga hibáin át ítél meg másokat.” A hibás, sérült világ-rendszert csak azért látjuk, mert mi sérültek vagyunk. A mi szempontunkból látszik ez a világ sérültnek, tele sérült emberekre, akiknek fel kéne épülniük.

Azonban valójában mindenkinek saját magát kell felépítenie. És akkor minden átváltozik körülötte a teljes, felépülő lelkek rendszerévé.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 1,031 seconds.