Dr. Michael Laitman

Érzéki beteljesedés

Kérdés

Ön azt mondja, hogy körülbelül a kabbalát tanuló emberek tíz százaléka képes magára vonni a Tíz szfíra tanulmányát. Szükséges tudatosan felemelni az eredeti források olvasásának fontosságát, ha valaki az első pillanattól vonzódik ahhoz? Vagy a terjesztés mindenek felett áll a mi időnkben?

Válasz

Más szavakkal tíz százaléka azoknak, akik eljönnek kabbalát tanulni, megmássza a tudás hegyét, és megérti azt az értelmével. A maradék nem. Még is a második csoport az, aki tovább megy az úton, a tíz százalék ellenében, akik csak egyszerűen tanulnak, és kész.

A tanulásnak érzékinek kell lennie, az életből eredően. Amikor valaki belép ebbe a rendszerbe, ebben él, alkalmazza, ezen keresztül érzékel mindent, és ezen át ért meg mindent. Az által kezd dolgozni vele, hogy benne létezik. A többi lélekhez kapcsolódás által, elkezdi megérteni, mi is ez a kapcsolat a körülötte lévő emberekkel, miért elsődleges, és így tovább. Más szavakkal, mindez pillanatnyilag még, csak egy közvetlen, érzékelés alapú tudás. Én pedig azt akarom, hogy közelebb kerüljek ehhez.

Ez egy különleges év, különleges idő. Beléptünk a gyakorlati kabbalába, amikor elérjük az emberiségen belül működő teljes rendszert, amely elkezd kibontakozni a számunkra, mint a kapcsolódó fogaskerekek. Nekünk pedig el kell foglalnunk benne a helyünket, felfedezni, és segíteni másokat.

KN

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

66 queries in 0,600 seconds.