Dr. Michael Laitman

Lefesteni az új rendszer képét

Mi létre kell, hogy hozzunk egy rendszert, komoly magyarázatokkal először Izraelben. Minden erőnkből terjesztenünk kell az anyagainkat, az interneten és más médiákban, amelyeknek a kölcsönös garancián kell alapulniuk. A kölcsönös garancia fogalma, ki kell, hogy kerüljön a világba.

Hamarosan sok Európai országban, komoly bajok lesznek. A folyamatok gyorsan változnak, és ez megköveteli tőlünk, hogy cselekedjünk. De, az okok és célok magyarázatán kívül, beszélni kell, a gazdaság átmeneti időszakáról. A világ rendszere globálissá válik, de a szakértők még mindig az egoista fagyasztói gazdaság szemszögéből beszélnek róla. Le kell, hogy írjuk az aktuális helyzetet, egy új szemszögből, annak végső állapota felől, le kell írnunk a kiegyensúlyozott gazdaságot, amelyben mindenki megkapja a szükségleteinek megfelelő dolgokat, és a kitöltés, már az emberi szinten lesz. Az én élő szintem így megkap mindent, amire szüksége van az élő szinten, az én az “állati” testem megkap mindent, amire szüksége van, lakás, élelmiszer, gyógyszer és így tovább. Én kényelmesen élek, nem kell, hogy aggódjak semmiért. Ez az úgynevezett “szükséges”. Ez alatt, az én”emberi” vágyaim átmennek fokozatosan a spirituális megtöltés irányába.

Tehát kijelöljük a végső állapotot, amely kialakítja a “hidat ” az átmeneti folyamathoz. Ez az átmenet nem könnyű, és nem tudjuk egyedül megcsinálni. De vannak szakemberek, akik már megértik, hogy nincs más megoldás. Fokozatosan megfogjak érteni, hogy csatlakozniuk kell hozzánk, megértik a magyarázatok jelentését, miközben mi is megértjük az ő érvrendszerüket. Így együtt fogunk dolgozni, írni ezekről a dolgokról, lépésről lépésre.

Kezdetben leírjuk az általános tendenciát. Azután elkezdjük részletezni a lépéseket, a fokozatok megvalósítását, megkeressük a ki és be meneteket, végül is eljutunk a jelenlegi helyzethez, hogy az emberek megértsék melyek a mi első lépéseink, és mit kell megtenni ma.

Ebben a formában megváltozik a kapcsolatok jellege ember és ember között a világban. A gazdaság a köztünk levő kapcsolatok megnyilvánulása, módszere, ahogy mondva van: ” Menjetek és szóródjatok szét”. Más szavakkal, a köztünk levő összekapcsolódásból kell, hogy megkapjátok a kitöltést.

Itt kezd a Kabbala Tudománya megvalósulni a gyakorlatban. Mivel azt tanítja, hogyan kell megjavítani a világot, és korrigálni a korporális kapcsolatunkat, az egoista fogyasztói kapcsolatot, a vágyott “amerikai álomból” a valódi kapcsolatig, ami egy másfajta álom. Ez a teljes munkánk.

De mi nem tudunk azonnal előre futni. Az egyedüli dolog, amit tehetünk, hogy segítsünk azoknak, akik éhen halnak. Erre szükség van, miközben minden mást el, egy átgondolt módon kell végrehajtanunk.

Ebben rejlik a probléma, az emberek még nem értik, hogy már az is elég, ha csak elkezdenek mozogni a megfelelő irányba, még ha valójában nem történt semmi a gyakorlatban, de a Fények azonnal pozitív módon kezdenek bánni velük. Mi már nem leszünk ellenséges a természettel, és az integrált rendszerrel, hanem magunkat fogjuk megváltoztatni. A vágy és a gondolat ebben az irányban dolgoznak. Ez már elég lesz ahhoz, hogy a Fények dolgozzanak rajtunk, és hirtelen többet értünk meg, mi akarunk többet változni, és ez megfelel a természet által sürgetett, szükséges változásoknak.

Képzeljük el, mi történik, ha egy nagy tömegű ember egyetért abban, hogy nincs más választása és meg kell tennie ezeket a változásokat. Ekkor egy hatalmas erőt kapnak és ezzel feltárják a szükséges terveiket.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,626 seconds.