Dr. Michael Laitman

A szülési fájdalmak

Eljött az új világ megszületésének pillanata. Az emberiségnek meg kell tapasztalnia az új világ megszülésének fájdalmait. Önnön magunkban tárulnak fel ezek a változások, hiszen kívül semmi nem változik meg, mert ott minden állandó. Vannak ma emberek a világban, akik öngyilkosságot követnek el kétségbeesésükben a válság, az összeomlás miatt. De vannak olyanok is, akik nem éreznek semmit, sem válságot, sem kétségeket.

Minden attól függ, hogy az ember hogyan látja a világot, milyen formában érzékeli azt, mert maga a világ nem változik. Mi láthatunk embereket, akik nagyon is csendesek és számukra minden rendben van így, ahogy van, lesz ami lesz. De eljöhet bennünk az az állapot is, amiben úgy érezzük, nem maradhatunk  többé ebben az állapotban, végre egységre kell, hogy lépjünk, és fel kell tárnunk a spirituális világot, amely csak a közöttünk lévő kapcsolatban jelenhet meg.

Minden attól függ, hogy milyen nyomást helyezünk magunkra. Egy olyan valóságérzékelést tapasztalunk meg, amely nyugodt és egyszerű, ahol Egyiptom sötétségében él mindenki. Vagy már érezzük, hogy a gyűlölködők üldöznek minket, látjuk már, hogy  a fáraó serege itt van a sarkunkban, s a Vörös Tenger megnyílik és nincs más út, mint annak idején.

Minden attól függ, hogy az ember hogyan látja önmagát és a helyzetét, és hogyan szorítja rá önmagát arra, hogy nincs többé választása, egyesülnie kell  a barátokkal a Vörös tengernél.

BS

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.