Dr. Michael Laitman

Leküzdeni a potenciális akadályokat

A felső irányítás mindig elrendezi a jelenlegi állapotot számunkra, és felébreszt a következő állapotra. Ha mi legyőzzük a jelenlegi állapotot, akkor kérni tudjuk a következő állapot elérését.

A következő állapot nemkívánatos számunkra, mert egyébként az egónkból cselekednénk, és nem lenne semmi szabad választásunk, nem lenne függetlenségünk. De a következő állapot az ellentétes, azzal, ahogy az egónk működik. Ebből az következik, hogy én mindig képes vagyok, a környezeten, a könyveken, a tanáron keresztül, állandóan támogatást kapni, és kérni azt, hogy felemelkedhessek a következő állapotba, amely egyébként nem tűnik vonzónak számomra.

Azaz, én megkapom ezeket az erőket és a felső szint fontosságát, és ha én valóban rendelkezem ezzel az erős hajlammal, hogy belépjek ebbe a résbe a jelenlegi és a következő állapot között – akkor magamra vonom a Reformáló Fényt, és az keresztülvisz ezen a résen. Ez az, ahogy a rendszer felépül.

Természetesen ez mind abból származik, hogy “nincsen más rajta kívül “, de az hogy “nincsen más rajta kívül”, ez azt jelenti, hogy Ő rendezi el számunkra a jelenlegi és a következő állapotot, amely ellentétes a jelenlegi helyzetemmel. Így, az összes lehetőség eljut hozzám, és én meg kell, hogy értsem, hogy ezek megkövetelt és szükségszerű állapotok, a legkisebb részletekig.

Nincsen semmi felesleges, a világ forgat engem, minden belső és külső feltétellel együtt. Minden el van rendezve egy ideális módon, azért hogy én megkaphassam a vágynak az erejét, hogy felugorjak a következő állapotra. Ha nem tudom ezt megtenni, ennek az a jele, hogy hiányzik a figyelmem, arra vonatkozólag, ami történik velem.

Tehát kezdetben igazolni kell a Teremtőt, akár a legrosszabb helyzetben, a kényelmetlen és kellemetlen állapotokban is.  Látni kell, ezek jó jelek, és nagy segítségek, amely stabilizálnak engem, hogy fussak és keressek, hogy milyen módon lehet ebből az állapotból kimenni.

Még ha a jelenlegi állapot nagyon kellemetlen állapot, akkor is segít nekem. De ahogy valaki erősebb és felemelkedik egyre magasabb szintekre, úgy kezdi érezni, hogy ő éppen a megfelelő állapotban van, és mégis fel kell emelkednie felette. Azaz arra kell, hogy használja a plusz munkát, hogy ezen át lássa a hibákat és a mocskot a jelenlegi állapotában. Ez viszont nem egyszerű.

De most olyan helyzetben vagyunk, hogy rossz nekünk, és a következő helyzet elég sötétnek tűnik. Ez nem olyan sötét, mivel mi el tudjuk képzelni a következő helyzetet, ami vágyott állapot, és megerősíteni magunkat a környezet és a könyvek által.

Megkaptuk az összes adatokat, és minden lehetőséget arra, hogy kérjük a felemelkedést a következő szintre. Az ember hinnie kell abban, hogy minden pillanatban, az egész életében, olyan körülmények között van, ahol minden egyszerre van jelen, a jelenlegi állapot, a következő állapot és az összes eszköz, amely lehetővé teszi, hogy elérjünk a jelenlegi állapotból a következő szintre. Az egyetlen dolog, ami hiányzik, hogy odafigyeljünk!

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,115 seconds.