Dr. Michael Laitman

Az ember mindig a középen van

Kérdés

Hogyan gondoskodhatunk arról, hogy ne felejtsük el a nap végére, hogy minden a Teremtőtől érkezik?

Válasz

Először erőltetett módon kell, hogy megtegyük ezt: erőltetett, egyéni formában és aztán majd a csoport segítségével is. Olvasni kell a megfelelő idézeteket a könyvecskékből, amelyek emlékeztetnek erre.

És akkor jön a valódi változás, a Reformáló Fény által. Akkor a személy belép az állandó állapotba, amelyben a tudatában van, hogy minden fentről érkezik, a Teremtő az első és az utolsó, és az ember van középen, és összekapcsolja a kezdetet és véget.

Kérdés

Minden egyes pillanatban az ember újra és újra a Teremtőt választja. Akkor, ha így van, hogyan változik a választás minden egyes alkalommal?

Válasz

Mindig egy új vágy érkezik, és minden újból kezdődik. Az előző szint kiürül és egy teljesen új szintre lépünk bele. Tegnap valaki boldog volt, vagy szomorú valamiért, ma viszont valami másért boldog, vagy szomorú. Minden elölről kezdődik, mintha minden visszatérne magába, és nincsen semmi irányításunk felette.

Szóval mi történt? Már érthető a tegnap? De nem, most már kiegészül egy új megfigyeléssel.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,128 seconds.