Dr. Michael Laitman

Mi váltja ki a forradalmakat?

Arra vagyunk ítéltetve, hogy egy társadalomhoz tartozzunk, ezért az egész életünk úgy megy el, hogy mások nyerészkednek a mi kárunkra. Azonban a nap végére, semmit nem nyernek ezen a módon. Boldogtalanok a saját életük miatt, mivel ők is ezen a mókuskeréken belül vannak, amiben mindannyian.

Azonban ma a kölcsönkapcsolatok általános rendszere, amely feltárul a számunkra, és amelyben megjelenik az előző, egoista rendszer teljes probléma rendszere.

Az emberek elkezdték megérteni, hogy a jelenlegi, teljes rendszer ezen a módon épült fel, ami csak a „másoktól való vérszívás,” minden pillanatban. Mindannyian egy állandó, folyamatos, pszichológiai manipuláció áldozatai vagyunk, az ehhez a világoz tartozó, hatalmas egoisták által. Mellesleg ők is a manipuláció vonalában vannak, az általános rendszer által, csak egy más szintjén a hierarchiának.

Aggódom, az a feltárulás végül olyan érzésekben fog kitörni, hogy innentől polgárháborúkba, vagy akár világháborúba is sodródhatunk. A forradalom akkor kezdődik, amikor az emberek szem kinyílik, és kiderül, hogy kegyetlenül kihasználták, a hozzájárulása nélkül. Nem tudja ezt elfogadni. Érzi a kígyó lelepleződését, amely szívja az ereit, egy ravasz módon, érzi, hogy az énje, az egója büszkesége sérült ez által. Kész bármire, annak érdekében, hogy megsemmisítse ezt a mérges kígyót, még akkor is, ha ez az életébe kerül.

Remélem, hogy másik irányban megyünk, mivel ezen az úton hatalmas szenvedések válnak ránk. Mindent fel kell fedeznünk a Teremtő Fényében. Magunkra kell vonnunk a Reformáló Fényt, és ez fogja megmutatni nekünk, milyen módon van minden elrendezve.

A „robbanás” forgatókönyvhöz, figyelembe kell vennünk azokat, akiknek hatalmuk és befolyásuk van, és akiknek látniuk kellene, hogy olyan dolgok történhetnek, amik nem jók. Akkor majd részt akarnak venni a kölcsönös garancia ismeretének terjesztésében, és az emberek oktatásában. Azonban minden esetben, ennek az integrált oktatási rendszernek, a belső erőinkből kell erednie, és úgy kell becsepegtetni, mint egy infúziót a világ keringési rendszerébe.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,124 seconds.