Dr. Michael Laitman

Áttörés a Machsomon – a diagramok ismerete által, vagy ez nem szükséges?

Kérdés

Lehetséges keresztültörni a Machsomon a diagramok és az univerzum általános rendszerének az ismerete nélkül?

Válasz

Igen, amennyiben valakinek a munkája a barátaival, a valódi egység kialakítására irányul. Azonban akkor is szükséges tanulni valamit, hogy a tanulás által magunkra vonjuk a Felső Fényt. Együtt kell tanulni a csoporttal, virtuálisan vagy fizikailag, tanulmányozni kell az anyagokat, amelyek arról szólnak, mennyire össze vagyunk kötve.

Egy LEGO készlet összeállításával, a gyermek megépíti a saját, jövőbeli állapotát, azaz, teremt valamit. Nekünk is teremteni kell valamit, de ugyanakkor magunkra kell vonnunk az erőt, amely a következő szintre tol bennünket.

Ezért az egységre való törekvéssel a csoportban, a tanuláson keresztül, magunkra vonjuk a Felső Fényt, amely egyesít bennünket, és elkezdjük megérteni ezt a sémát, nevezetesen a kapcsolatot. Nem ismerjük ezt, de együtt kell tanulnunk a csoporton belül, különben a Felső Fény nem jelenik meg. Ez ugyanis abból a formából jelenik meg, amelyben létezik.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,657 seconds.