Dr. Michael Laitman

Háborút nem!!

Kérdés

Mit tehetünk most, hogy megvédjük a világot, egy háborútól?

Válasz

Egységre kell lépnünk! A világunkban az egyetlen, amit tehetünk, hogy magunkra vonjuk a Fény egyre nagyobb feltárulkozását. A világunkban az összes változás, mint a Felső Fény befolyásának eredménye jelenik meg, amely kizárólag az azonos minőségek megjelenése által lehetséges. Figyelmet kell fordítanunk arra, hogy létrejöjjön az egység közöttünk, és más csoportok között, és ebben az állandó egységben, közelségben, a minőségek, a gondolatok és a vágyak hasonlósága nyilvánuljon meg.

Itt nem a fizikai vágyakról van szó, hanem a Teremtő felé való törekvésről, és hogy egyesülünk a feltárulására irányuló vágyainkban.

Ha megértjük, hogy ez csak ezen a módon érhető el, akkor a közelségünk, és az egységünk be fogja vonzani a Felső Fény hatalmas feltárulását. Először ez jó dolgok megtörténtét fogja okozni közöttünk, később pedig ez a jó kiáramlik az egész világra.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,130 seconds.