Dr. Michael Laitman

Elszámolni a világnak

Nemsokára eljön az a korszak, amikor az “Izráél” részeiként negatív érzéseket kapunk majd a világ többi részétől. Ez jó lehetőség, ha megfordítjuk az irányát, de a fordítottja is rossz alakot ölthet. Mondják, hogy az “utolsó időben” az egész világ ellenünk fordul, hogy választ kapjon. Nagy bajaik miatt fordulnak hozzánk, s addig tartanak nyomás alatt, amíg meg nem kapják tőlünk a felépítés, a kijavítás módszerét. A most következő időkben épp a legfejlettebb államok, akik a válságot legélesebben érzik kezdenek minket gyűlölni, még a közeli szomszédainknál is erősebben. És nem fogjuk tudni ezt elrendezni, hiszen a “fejlett világ” egyszerűen levághat minket az ellátási csatornáiról. És ez természetes. Amint a csapások egy bizonyos mértéket elérnek, a világ úgy érzi majd, hogy a “jö-hód”-ok, a zsidók mindennek a forrása. Ez lesz, ha nem eléggé terjesztjük a felépülés módszerét, ami megfelelő választ ad az embereknek. Egyszerűen árasztanunk kellene a világra ezt a csoportos felépülési technikát.

Tőlünk a belső összeszedettséget várják el, tőlünk, akik a külső (etnikai) Izráel tagjaiból és a világ népeinek “Íz-Rá-Él” tagjaiból állunk. Ez egy erő, ami eszközzé válik abban, hogy a felépülés megvilágítását, Fényét eljuttassa a világnak.

Mindezek miatt szükséges a külső nyomás, késztetés. Enélkül nem tudunk résztvevői lenni a világ bajainak. Mélyen át kell éreznünk őket, s terjeszteni kell a módszert, hogy a felépüléshez elvigyük az embereket, amit a “közösség vigasztalásának” is hívnak. Nem lehet ezt elrendezni kétféle nyomás nélkül: fenti és lenti nélkül. Mert az “Ízráél” az átvivő, az egyesítő. Máshogyan nem lehet átvinni a világnak ezt a fényt.

Itt állunk a kritikus pont előtt, a töréspont előtt. Fel kell ismernünk a feladatunkat és ki kell fejeznünk. Minél kevésbé kéne kikerülni, mert az nem segít.
A nyugati világ kemény megpróbáltatások végéhez ér. Sok-sok ember marad munka nélkül és semennyi pénzzel nem lehet megoldani a munkanélküliség kérdését. Globális méreteket ölt mindez. Ennek megfelelően igyekezni kell ezt a módszert bemutatni, elmagyarázni, mi történik és hogy miként lehet kilépni ebből könnyen és gyorsan, hogy ne jöjjön az éhínség az emberekre, s véres forradalmak ne következzenek. De nem egyszerűen “társadalmi tiltakozás”-ról kell beszélni, hanem drámai mozgalmak indulnak mindenhol. És csak a csoportos önnevelés segít. /geo/

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,114 seconds.