Dr. Michael Laitman

Hogy lehet felfogni az anyagokat: a szíven, vagy az elmén keresztül?

Kérdés

Sok dolog van, ami nem teljesen érthető. Mikor válhat a teljes rendszer átfogó képe, végül kissé világosabbá?

Válasz

Én magam évekig tanulmányoztam ezeket az anyagokat. Olyan ember vagyok, aki szeret tanulni, számomra az összes diagram, rajz és rendszer olyan, mint az éhezőnek a kenyér, egyszerűen „lenyeltem” ezeket, hatalmas élvezettel. Nagyon szeretem a rendszeranalízist, mivel az eredeti szakmám a biokibernetika. Azonban amikor elkezdtem ezt a rendszert tanulni, teljes mértékben felfoghatatlan volt a számomra, és ezer kérdést vetet fel bennem.

Az összes kérdés csak olyan mértékben oldható meg, amennyire valaki „érzi” az anyagokat. Ha valaki a nélkül tanulmányozza ezeket, hogy átitatná az érzéseivel nem fog megérteni semmit. Sőt, még ha ma meg is ért valamit ma, másnapra elpárolog, mivel az ember állandóan változik. Amire ma emlékszik, holnapra eltűnik a memóriájából, mivel a vágya megváltozott.

Az egyetlen módja a rendszer megértésének, ha eléri valaki. Az elérés pedig csak akkor lehetséges, ha valakinek a minősége megegyezik a rendszerével. Ezért nem azon kell gondolkozni, hogy milyen módon olvaszthatja az elméjébe valaki ezt az anyagot, hanem hogy hogyan érzi azt a szívével. A szív ért meg, nem az elme.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.