Dr. Michael Laitman

Nézni az utat, mint a szamár

Kérdés

Miért van az, hogy a mennyország királyságának a megszerzése, az valami teher, amit magunkra kell venni erőszakkal?

Válasz

Azért, mert az adakozás uralja az irányítást, ami ellentétes a mi vágyunkkal, a mi egónk csak erőszakkal működik, ennek ellenében kell haladnunk. Ez egy teher többfajta szempontból.

Először is meg kell, szervezzek a magam számára, egy programot, egy sorrendet, amely olyan, mint egy teher az ökörnek, és a kordé húzás a szamárnak.  Kell, hogy tudjam, hogy ez a munka különleges a “szamaram” számára. A természetemet úgy kell kezelnem, mint a szamár, amelynek én vagyok a gazdája, teher alá akarom helyezni, azokat a nyergeket, amit a szamárra teszünk, hogy képes legyen hurcolni dolgokat.

Letakarom a szemeit és enni adok neki, röviden foglalkozunk a szamárral, hogy képes legyen a terhet cipelni. Ebben a formában, en nem ölöm meg őt és nem büntetem meg, hanem dolgozom a természetes hajlamaival, egy kiszámított és a szándékos cél irányában.

Én nem javítok magamtól meg semmit, hanem a Fény teszi ezt meg. Azért végzem ezeket a dolgokat, hogy a szamár működhessen, és a Reformáló Fény pontosan úgy működik, ahogy annak kell. Így a szamarat az én irányításom alá rendelem, nyerget teszek rá, szemellenzővel lezárom a szemeit, hogy ne nézzen más irányt, csak azt, ami az ő útjához tartozik.

Ezt hívjuk úgy, hogy egy terhet helyezek a szamárra. De mindezt én az ő javára teszem! Pontosan ezekben a vágyakban, amelyek kijavításra kerülnek a helyes szándékkal, kapjuk meg a beteljesülést.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.