Dr. Michael Laitman

Az ENSZ a szociális feszültségek élesedésére figyelmeztet

Hír (Info Wars)

Egy prominens ENSZ ügynökség, egy figyelmeztetést adott ki, hogy globálisan milyen sérüléseket okozhat a hosszú recesszió, 40 millió munkahely szűnhet meg a világon, és ez nagyon élesen megnövelheti a szociális feszültséget.

A figyelmeztetés felvázolja, hogy a világ új, és még mélyebb munkanélküliségi recesszióval kell, hogy szembesüljön. „A Világjelentés a munkáról” nevet viselő munka 2011-ben lett kiadva: „A munkaerő piacokon láthatóan csökken a munkahelyteremtés, és világszerte a munkanélküliség rekordmagasságú – több mint 200 millió fővel magasabb.

Tömeges munkanélküliség növekedés várható. az ILO szerint, amely hatalmas szociális feszültségest okoz majd 45 országban.

„Pontosan ez történik a fejlett gazdaságokban, például az EU-ban, az Arab térségben és kisebb mértékben, Ázsiában”- állítja a jelentés.

A jelentés kiemeli, hogy a szociális feszültségek legnagyobb kockázata Görögországban, Portugáliában. Spanyolországban. Észtországban, Franciaországban, Szlovéniában és Írországban várható.

Ellenintézkedések nélkül, a válság elszabadítja a recessziót, amely eltarthat egy évtizedig – vagy tovább, teszi hozzá a jelentés.

Hozzászólásom

Természetesen „a főnökök,” nem értik, hogy a természet tervét és folyamatait, melyek az emberiséget a természettel való egyensúly és hasonlóság irányába vezetik. Ez a megszerzés és az adakozás közötti egyensúlyt jelentik, mint minden egyensúlyi rendszer esetében. Nekünk kell a természet rendszerét egyensúlyba tennünk, és teljes harmónia felé vezetnünk, a saját, tudatos erőfeszítéseinkkel. Így meg fogjuk érteni a természet tervét, és felemelkedünk a következő fokozatára a fejlődésünknek.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,133 seconds.