Dr. Michael Laitman

Új alapokra építeni a világot

Vélemény (Jim Rogers, Elnök – vezérigazgató Rogers Holdings)

A világ bizonyosan egy második pénzügyi válság felé halad, amely az Európai problémákból ered.

Bizonyosan nagyobb válság közeledik Európából és Amerikából, a világ bajban van. A világ már elképesztő mennyiségű pénzt költött, ami hiányozni fog az elkövetkezendő évtizedekben, és mindez most semmivé lett.

Rogers azt is hozzáteszi, hogy a válság sokkal rosszabb lehet, mint ahogy 2008-ban látszott, mivel a hitelszint sokkal magasabb.

AZ utolsó időkben Amerika megnégyszerezte az adóságát. A rendszer sokkal kiterjedtebb most, és ezért nem lehet ezt még egyszer megnégyszerezni. Görögország sem duplázhatja meg a hiteleit még egyszer. A következő körben minden sokkal rosszabb lesz…

Jobb lenne abbahagyni, az euró mestersége fenntartását, és újraszervezni az egészet. Az emberek csődbe mennek, és amikor ők csődbe mennek, akkor talán szembesülnek a valósággal. Újraszervezni az eszközöket, kompetens emberek kellenek, és akkor mindent, egy elfogadható alapról kell újrakezdeni.

Hozzászólásom

A világnak újra kell szerveznie az eszközeit, de ésszel. Integrált módon kell ezt elkövetni, és egy új, integrált társadalom felépítésre kell létrehozni, amit egy integrált gazdasági kapcsolatrendszer tart össze. EZ a jövő, ha akarjuk, ha nem, és meg kell értenünk, elfogadnunk, és felépítenünk azt.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,122 seconds.