Dr. Michael Laitman

Ne hallgass a kémekre, csak menj előre

Sokszor, a fejlődés szakaszait a vágynak, “kémeknek” nevezzük. Az ember a Fény befolyása alatt van és gyengének érzi magát, csalódott, negatív a viszonya a Fénnyel, a saját tulajdonságával, a saját céljával, tudja, hogy a segítség a Fénytől származhat. Nincs megelégedve a vágyával, a természetes tulajdonságaival, és a segítséggel, amelyet a Fénytől kap. Ő olyan helyzetben találja magát, hogy elvettek az összes erejét.

De ezeken a behatásokon át kell, hogy menjen a megszerzés vágya, azért, hogy felfedezze biztosan, hogy mi hiányzik számára, és hasonló legyen a Fényhez. Mivel a vágyban természetes módon, nincsen erő és nincsen értelem. Nincsen benne semmi, csak reakció a Fényre. Mivel a  megszerzés iránti vágya a Fény másolatára épül, és minden ami a Fényben létezik, a vágyban is létezik. Az ember nem több mint valami a “semmiből!”.

A Fény a “létezés”. Ő létezik. Ebben az elérésben a “létezés” és a “semmiből való lét” között rejlik, a gazdagság és a teljesség tulajdonsága, amelyet a megszerzés vágya képes megszerezni. Az egyetlen dolog, ami hiányzik, hogy magához vonja, azt, amit úgy nevezzünk”maszach”(szűrő), és akkor ő maga már képes lesz elérni a Fénynek a magasságát, a szintjét.

A kémek, amelyek megjelennek bennünk és gonosz dolgokat mondanak a teremtményre, a Teremtőre és a megszerzés vágyáról, amelyet a Teremtő épített – ezek ugyanazok állapotok, amelyek megengedik számunkra, hogy előre haladjunk. Nekünk meg kell próbálnunk a környezeten keresztül, és a csoporton keresztül, összegyűjteni az erőt, és előre haladunk egy ilyen módon, azaz, hogy felülemelkedjünk ezeken a kémeken.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,119 seconds.